Klart som fan att det är suddigt i livet

"So hold your head up, girl and you'll go far"


Söndag


Långfredag

Tjeeeeenare! Idag sprang jag 3 hela kilometer....mäktigt av mej! Och det belönas med middag av mamma (lamm osv) och senare bio med darling! Kommer bli en underbar kväll, tack och hej!


At The Studio in Umeå




Tjenamors!
Jag och mor min var ju i Umeå den 19/4 och jag fick leka modell för en dag ! Det var galet roligt och resultatet blev kanon! Jag är supernöjd :D en av alla megabra presenter på min 18 års dag!

Det här var ju bara några få favoriter, lär väl bomba bloggen med bilder i framtiden!


Mer än jag trott

Jag när jag fick reda på utlandsresan med mor min! :D
Rödbilen är min!
Hela Larssonsläkten var där!
Suuuupermysig cykeltur med älsklingen!
Jag är 18...känns vuxet...galet!! Ska köpa en lott nu innan nio på ica bara för att jag kan! Sen blir det Det blir Bättre på Tv3!! Tack alla för idag!

På tal om havremoppar....


Vår vår

Nu känns det verkligen som vår! Jag kan använda min fjällrävenjacka och det värmer i solen ♥ OCH jag hörde fåglarna sjunga idag!! (Fredrik Morén, jag bryr mej tyvärr inte vilka fåglar det är) ;)
Nä nu ska jag fortsätta med mitt illamående....suck...att det inte vill ge sig? Vill vara frisk imorgon så jag får göra bort proven och jag vill verkligen vara frisk i helgen!! Julia och Queen kommer till Skellefteå och så som jag har längtat efter att få träffa dom igen! Plus att vi har ju ett födelsedagsbarn thihihi (a)   puss hej!
Bild från Julias blogg: www.queenofdiamond.blogg.se

Världens bästa Johanna Larsson ♥♥


15 helt magiska månader med min Johanna !♥ DU är verkligen det bästa som har hänt mig johanna och du ska veta att min kärlek till dig har varat i 15 månader nu och kommer att vara i resten av våra liv!!♥♥ TUSEN OCH TUSEN TACK för dessa obeskrivliga 15 månader vi haft tillsammans älskling!! Du är det finaste jag har i mitt liv!♥
//
Din Villiam♥


1 år och 3 månader

Älskling, 15 månader och jag har aldrig varit så lycklig som den dagen då det blev vi! Okej visst, every rose has it torn (nu snackar jag om dina otroligt höga anetag när du äter något gott hehe)...vet du vad hjärtat? Det viktigaste är att jag får ligga brevid dej när du andas högt :* för när jag är nära dej spelar det ingen som helst roll vad som händer runt om kring oss! Det viktigaste är du och jag och det har det nu varit i 15 magiska månder! Känns dock som 15 år tillsammans ♥ för jag kommer älska dej tills vi dör! I motgång och när livet känns som en dans på rosor, varje sekund finns jag för dej och jag vet att du finns för mej också! Jag älskar dej Villiam ♥
I can't do the talks, like they talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'll do anything for you
I can't do anything 'cept be in love with you

Regniga dagar

  
 

Foto och bild är ett av mina större intressen. Vissa gånger blir det bra och vissa gånger blir det skit men det var mycket inspirerande att göra bilderna ovan.

Jag älskar dig Johanna! ♥


Det håller på att hända igen

Ja vad säger man AIK? Inte efter idag.....men vettni, hemmamatch på tisdag och jag och älsklingen skall dit och heja dem till seger!

Teknobalder förmiddag






Åh så irri


Japp. jag sitter på skolan och nöter historia och första världskriget. MED Villiam dator?? Älskar han för att jag får låna den :*
Har för övrigt klippt mej som alla märkt! Är supppppernöjd :D
Nä nu......back in the days igen


På bio den 15/4


Denna film verkar magisk!!


Barnsligt


Hej

Hej det här är jag

Just nu lyssnar jag på guld eller med andra ord Imperial State Electric – Lord Knows I Know That It Ain't Right 
eller troligtvis The Solution – I Have To Quit You 
Bra musik växer inte på träd men allt som har med Nicke Andersson ( se google ) att göra är värt mer än hela jag + mina kläder.
Om jag fick bli vem som helst i hela världen så skulle jag utan att tänka vilja vara denna krigare
 
Om jag gör wallrides när jag närmar mig 40 så kommer den inte se ut som på bilden ovan iaf...
Men det gör inget
Imorn ( idag ) kommer Johanna hit så jag är KLAD :D ♥


RSS 2.0