Friiiiiiiidrott

Bra att det har småregnat hela dagen så jag kunnat städa husbilen och älskar att jag tagit så många pauser och sett friidrott (Y) (finns andra skäl också men...buhu).....även om det itne gått överdrivet bra för Svennefolket i Barcelona så är det ändå sjuuukt skoj att kolla på friidrott!! Kanske konstigt tycker ni...men jag är typ tokig....gillar att kolla på program som Äntligen Hemma också :].......det tilltalar mej he-he!

Njut av några sport pictures, ska fortsätta kolla på tv och längta efter min älskling!


Norske Andreas Thorkildsen

Josefine Karls....nej Carolina Klüft ;) hon skulle ha hållt sig till sju-kamp istället....

Joooooooohan Wissman

"Lill-Holm"?? Linus Thörnblad i alla fall


okej.....

...det är j****vligt skönt att vara ledig! Fick sova 2 timmar längre imorse, sen ville The Dogs ut.....var väl okej, somnade i soffan senare :D var dock på väg att missa Johan Wissmans kvallopp på 200 meter...kunde ha slutat illa gubbar! Vaknade 4 minuter före = tur!

Ja vad hände igårkväll då? Jo Villiam min älskling dök upp och vi åt en  sjukt god middag hehe.....svampsoppa och varma mackor! MUUUMS!! Sen fick hundarna sin prommis och sen begav vi oss in mot bussen. En rolig/ irriterande sak är alltid busschafförernas miner eller kommentarer när jag och Villiam ska säga hejdå.....en kommentar lyder "kommer du idag eller?" en annan "jag har inte hela dagen på mig!"......hmm, som sagt.....vi har ganska svårt att skiljas åt så där! Alltid lika jobbigt tycker jag! Beror ju på att jag älskar han så otroligt mycket och vill ha han brevid mig så mycket som möjligt!

Men nu till en sjuuuukt rolig sak! Sandra från jobbet ringde nyss och meddelade mig om vattenkriget som kommer att starta på jobbet idag! Jag var välkommen att hjälpa dom att äga boysen ;)......måste kunne klämma in de tycker jag :D kl. 15.00 (Y)

Efter The Water War (visst låter allt mycket coolare på engelska?) så blire att fixa middag och sen drar jag till Folkan för att liiiira beach med Lovisa! Det kommer bli kul (a) och idag ska vi inte "bygga sandslott", eller hur Lover? ;)

Lunch time och mer friidrott :D Hej och hå!!


Sista dagen/ fortsatt ledighet

Usch.....det är med blandade känslor jag slutar jobbet idag. Vill inte lämna allt folk (speciellt inte Josefine som varit min arbetskompis 2,5 veckor) plus att det har varit riktig skoj.....men sen så är det ju aldrig fel med lite semester? Hoppas bara solen checkar in.....vill kunna hitta på grejs nu (a)

Imorgon kommer grekerna hem igen! Skönt!! Har saknat dom.......fast jag kan ju inte klaga på ensamheten heller, har varit med en skräckblandad förtjusning som jag tagit mig igenom denna vecka (Y)

Nu ska jag storstäda heeeeela huset för andra gången på en vecka, vill ju att det ska va fint när folket kommer hem :] kyyyss!




Du är den enda, du är min kärlek, du är det finaste, du är min underbara ängel! ♥♥
Jag älskar dej från djupet av mitt hjärta Villiam!


Billig måndag

Det där gick ju inte så bra.....med uppdateringen alltså....aja, tiden går alldeles för fort när man har roligt!

Tänkte mest bara säga att jag ÄNTLIGEN KÖPT ETT PAR CHEAPMONDAY JEANS!!!!!! Jag har ju inte längtat alls??!?!? (Ni som känner mig vet att jag skojas hehe).....det stora pluset är att jag spenderade bara ynka 50 kronor på dom! Köpta på Trästocksfestivalen (a)...

Har shoppa en del annat också:


Svarta jeans: JC, Crocker 250 riksdaler
Vinröd tröja: Gina Tricot, 199:-

Helgen har varit alldeles alldeles alllllledes underbar!!! Bara jag och Villiam på Sopranvägen 20, mys :$ Helgen i kort: Trästocks, älven, film, maaat, pizza på Viking, promenader, regn, VIIIRA BLÅTIRA! :D

Kollade på Melissa Horn och Kristian Anttila (torsdag respektive Fredag)....diggade Kristian ganska hårt, han skulle ha tagit engelska toner istället ;) annars tummen upp (Y)

Upp och jobba imorgon = sova nu!! Blir ju faktiskt Gó lunch med Josefine och Per hehe!

Btw, saknar mammsen och Niklas och Tovis nu! Puss på er!! Puss på dej också Villiam! Tack för att jag får vara en del av era liv!


Ansvaret har börjat

Nu ni, ska försöka blogga lite nu den närmsta veckan.....för det är nämligen så här att jag är ensam hemma tills nästa torsdag!! Mamma Niklas och Tova pös till Rhodos för lite semester och jag stannar hemma och tar hand om hundar kaniner och huset! Men jag ska verkligen ta hand om mej själv också :$......sen har jag ju ett jobb att sköta! Det är så sjuuukt skojsigt! Trivs verkligen och dom på jobbet verkar vara nöjda med mig också heheh. Jag tror det är folket jag jobbar med som gör det skoj, ett plus i kanten till Josefine!! Jag jobbar som underhållare om ni undrar (a)

Så om det vill göras något så hörs vi av??!! :D I helgen är jag med Villiam och bara myser, men alla andra dagar ska vi nog kunna göra något! :D min telefon lever lika som jag ;)

Men nu ska jag satsa lite middad! Äta bör man annars dör man :*


BTK till Fredag

En dator i närheten och jag (Johanna!!!!!) bloggar igen heheh!

Anledningen varför det itne blivit uppdaterat har ni redan fått. Men jag drar det kort igen.....Vi har flyttat till ett hus på Sjungande Dalen och vi var lovade fiber in i huset (internet för alla som är lika blonda som jag hahah!)...men fanns det? NEJ....vi är alltså utan internet. Men aja, lika bra är kanske det....vet inte!

Jag stannar hos Villiam till Fredag vilket känna helt underbart! Och eftersom jag inte kommer få tag i en dator på söndag skriver jag min kärleksförklaring nu:


Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.


6 helt otroligt underbara månader tillsammans! 11/7♥♥
Jag kan inte beskriva med ord Villiam hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dej! Jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg så att resten av världen skulle få en aning, men jag tror du förstår och det är det som spelar någon roll! Puss♥


JohannaLarssonÄrMinÄngel!<3

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket johanna och du betyder mer än livet för mig!<3
Jag hoppas att du kommer hem från Sundsvall snart för jag saknar dig så hemla mycket!!<3

 


Du är mitt allt<3 // Villiam


jag behöver ett 48timmars dygn

Det är då jag som skriver åt Johanna idag:]

Personen i fråga har nyss flyttat till ett stort och fint hus som jag själv kan intyga på men sorgligt nog finns inget internet i huset för stunden därav lite dåligt uppdaterat... kram kram :)


johanna bad mig att lägga in en bild så här får ni en :D ------> d(^.^)b

// Ville

RSS 2.0