okej...

...matchen slutade i förlust, men vi lärde oss mycket och det går alltid ett steg i rätt riktning! Vi tar nya tag till nästa helgs match i Ö-vik......men innan den så är det tre till träningar att kämpa på, ska bli skoj!

Just nu sitter jag med den där pojken som är min vän, Villiam! (L) Vi ska väl dra ner på stan en sväng med Isabelle och sedan ska jag få se när hon dansar bugg! Jag lääängtar! Det hände inge mer spännande än så idag.....peace out!



Elvis Presley – In The Ghetto

VIIINST FÖR AIK!

Rubriken säger väll allt? ;D
Ske-å vann efter förlängning med 5-4......riktigt rolig match att kolla på, fast det kan ju bero på sällskapet jag var med? Eller hur pappa? Det är så sjukt mycket roligare att kolla på en live match än att sitta i soffan hemma. Det är en upplevelse som alla borde uppleva tycker jag, även om man inte gillar hockey! Längtar tills nästa match jag får se!

Det roligaste under matchen var nog ändå att jag lyckades gissa rätt på matchens lirare, (med en hel del hjälp av fader min), så därför har jag chans att vinna två matchbiljetter! Ivan Majesky utsågs till matchens lirare för er som undrar.


Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta lite Ben and Jerry´s och kolla på den där musiktävligen ni vet, Melodifestivalen!
Laaaatero!





Blue eyes

Börjar dagen med att vika tvätt, boka tvättider och tvätta lite mer, sedan blir det att äta frukost/lunch, städa rummet, skriva svenska novellen och sedan heja på AIK på Ladan! Detta innebär att jag måste börja nu med detsamma!



Lyssna in dessa låtar, dom gör din dag lite lättare tror jag...

MIKA – Blue Eyes
Gary Moore – Oh Pretty Woman
The Baseballs – Hot'n Cold
The Pussycat Dolls – Jai Ho! (You Are My Destiny)
Space Cowboy – Party Like Animal

1 2 3 4.....you know who you are!

Dagen har väl varit helt okej idag, solen sken dock inte! Mindre "snökaos", men vädergudarna vaknar ju inte alltid på rätt sida! Matteprovet kändes typ bra! Vet att jag inte spikar det, men jag har slutat ha så höga förväntningar på mig själv. De är väl lika bra att njuta av livet och det går lika bra även om man inte är kunglig på allt man gör :]

Tusan också......nu började en av låtarna på min spotify som varit med i Glee (serien på tv4 för er som missat den), och det påminde mig om att jag missat två hela avsnitt! Anledningen är är OS, (det där fenomenet som slår ner som en bomb vart fjärde år på tv för er som undrar)! Men inget fel med det, sport är något av det bästa man kan kolla på! Speciellt när det är Sverige man hejar på! Nu blev jag supersugen på att kolla på hockey, ring nu pappa så jag får veta om vi ska gå imorgon på hemmamatchen mellan AIK och Timrå! (a)

Har iallafall spenderat kvällen på resturang Kriti med hela halvan av familjen! Sjukt god mat och bättre sällskap kan man inte önska sig tror jag. Maja är så sjukt rolig ibland, som när vi fått in efterrätten: "kolla, det ser ju ut som jag" ---->

Ser ni den sura gubben?

Saknade dock lillebror och Villiam <3

Måste få slänga in nå bilder som får mig att le



Ska prata med underbara Saga om en header, tiden är inne känner jag! Så Saga om du läser detta, var beredd på att jag slår dej en plingeling i helgen :D

Har träsmak i rumpan, går nog och lägger mig......PUSS!

trötter eller prosit...

inte prosit iallafall! Har blivit frisk från förra veckan och de känns härligt! Så därför tränade jag idag helt som vanligt, (vilket jag gjorde i tisdags också), och det gick väl helt okej måste jag säga. Inpassningen gick bäst idag iallafall. Ska sätta mig ner i helgen och skriva ner vad jag ska fokusera på nu under dom kommande träningarna, vilket är en smart idé enligt mej!

At the moment får jag mitt hår plattat och "pratar" med Villiam darling i telen he-he.....nöter också The Baseballs, lyssna in dom!



Nu ska jag så smått börja dra mig mot min säng eftersom vi i NV1a taggar matteprov imorgon!
Sweet dreams folket, peace!


I´m stuck on replay

Jag måste bara få skryta lite om mina polare alltså! Det finns inga mer underbara kompisar alltså, de är dom som får mej att göra bort mej av skratt i korridoren på skolan som exempel! Klistrar fast några underbart fina bilder på dom på din dataskärm!



Blev bara så sugen på Ben and Jerry´s så därför slank den in där också! :D

Sverige-Finland

Var det bara jag som var hurtig nog att ställa väckaren på 06.00 och kolla på matchen mellan Sverige och Finland imorse? Det var iaf lätt värt det ska folket veta! Sverige spelade riktigt bra, så det var bara att njuta i 60 min.....

Efter en helkväll med plugg inför prov med sötnosen Elin så har vi fikat hembakta bullar och läst på felsms.com! Sjukt rolig sida måste jag medge hahah.....

Imorgon inviger jag mina nya träningsdojjor i Campushallen! Mina fötter kommer att vara i himlen, eller?

Aja, städa rummet.nu? vill inte, men måste........
Sweet dreams!


på begäran . . .




Det var verkligen inte tänk att jag skulle skaffa blogg, men eftersom folk tyckt att jag skulle börja blogga om mitt "intressanta" liv så får jag väll hälsa er välkomna!

RSS 2.0