Svar

Till Sebbe:
Jag skall fota allt möjligt! Vill ha "perfekta" bilder när jag väl tar bilder......
Exempel på vad jag gillar att fota:
*Hästar
*Sportande människor
*Naturbilder
*Porträtt
*Close-up bilder (eller vad man nu kan kalla de hehe)
Har DU något bra/billigt alternativ?? Kommentera gärna och hjälp en liten Larsson i nöd!!

Taget med Sagas NIKON nånting

3D

Idag vaknade jag bredvid Tova, vi åt frukost och jag lagade lunch till mamma som sagt att hon skulle komma hem kl 11.00......var moder hemma då? Nix....klockan gick, den närmade sig 12.....(ni skall också veta att hennes telefon var avstängd).....jag sprang ut med hundarna så dom fick göra sina behov, sen SPRANG jag och Tova till bussen som fick vara våran skjuts in till centrum idag.....(ni ska också veta att mammas lunch hade då stått helt klar på spisen i en timme)......hmm, mammsen ringer när vi redan ÄR i stan och skrattar: "hade jag sagt det??"
Hahaha aja, några underkläder, en studsboll och en bokad tid hos optikern rikare gick Mamma, pappa Niklas, syster Tova och jag på 3D bio!! Sjukt tufft! Vill göra om det snart :)
Men nu ska rummet snyggas till lite efter att jag och Tova lekt camping i två dygn. Skall även sova bredvid min skejttönt ikväll :* hittade en överraskning till han på stan hehe, tjiiiing!

Är det bara jag som blir taggad på volleyboll?


Hejsan

Försöker spara till en systemkamera....är denna bra? Nikon D5000

Mys

Det är så det ska va!!
Såg två filmer med Villiam igår, minns typ inget? Har snor enda upp i hjärnan idag...ska ändå städa åt kaninerna nu.....spotifylistor skall dunkas ggr tuuusen! Btw, Grattis till Villiams syster idag! :)

Det finns viktigare saker

Nu när det är jullov osv. så hamnar bloggen i sista rum, det verkar den alltid göra dock? Villiam är ju ingen stjärna på att uppdatera heller :D......men ni trogna läsare får ta det som det kommer, tyvärr.
Men nu vill jag önska er alla en riiiiiktigt gó jul med massa mat och mys! PUUUUSS ♥

1. Om mig

Johanna heter då jag (Tea Leena Johanna Larsson), föddes i Östersund 1993 den 17 april. Bodde i Åre cirkus 1 år för att sedan flytta till byn där pappa Anders bott hele sitt liv.....jag snackar om byn Bjursele. När jag var 2 bast fick jag min kära lillebror Andreas. Fyra år senare klämde morsan ut Maja och jag fick mej en lillasyster! Sedan skiljde dom sig och mamma träffade Niklas. Fick min söta syster Tova 2003!

Under tiden jag bodde i Bjursele hade vi alltid hästar, det har liksom varit mitt liv tills för gansak precis ett år sedan. Jag var väldigt duktig när jag var som bäst, Norrlandsmästerskapstvåa 2008 tex.: 

Och för er som bara sett mej som brunett, ni kan inte ha känt mej mer än fiiira år. Är nämligen naturligt blond. Hade även mittbena fram till åk 6. Önskar att jag passade i det idag, men för tillfället är det brunt hår, snebena och en såkallad sidecut. Trivs riktigt bra, men jag måste köra med trimmern nu när det är liiiiiite långt!!!!



Vad mer finns att säga? Jag har varit den som kämpat "för mycket" i skolan...det har alltså blivit för överflödigt av allt och jag har inte insett förän nu att livet kan vara ganska chill och att jag samtidigt kan ha bra betyg. Har annars varit en "ensamvarg"....har inte lätt för att få en så kallad bästis....och dom personer jag börjat lita på verkar tydligen ha varit fel. Men jag ångrar absolut inget jag sagt eller delat med dessa personer! Snarare tvärt om, jag är supermegaglad att dom funnits i mitt liv och förändrat mig till den jag är idag!!
Den "senaste" förändrade mig drastiskt......tycker själv att jag var en av världens tråkigaste personer innan jag träffade henne. Hon gick mig att inse att man kan bjuda på sig själv, eftersom delad glädje = dubbel glädje!

Jag måste ju även nämna kärleken min! Första "riktiga" förhållandet med denna heting:



Älskar han så otroligt mycket! ♥ Ganska så precis på dagen ett år sedan vi började skriva med varandra thiihiii :]

Jahapp...vet ni typ vem jag är nu? :)



Efter många om och men

 

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid


Alla andra satsar ju, så jag vill också prova! Men datumen stämmer ju inte...så ibland kanske det blir 2/dag. Får se hoho.....

ny dag nya möjligheter



Ändå nice med Måndag! (Nu tänker ni säkert att jag är dum i skall'n, men de bryr inte jag mej om ;P).....för detta är början på en fullspäckad men otroligt rolig vecka! Dans tre ggr (!!!!!) och som det verkar inte överdrivet mycket läxa!

Och ja, som jag skrev oppa Fejjan.....jag är kär!! ♥


Gulli

Ännu en helg har passerat! Har hunnit jobba, mysa med pajken, sett mina flickor vinna mot Änget, fått överraskningsefterrätt av lillasyster och suttit vid datorn! Ska ta och läsa saga för Tovis, sen blir det att dammsuga och sen kanskekanskekanske fixa en ny header! En riktig....som jag blir supermeganöjd med! Ska kila nu i alla fall...Tjing!
Popcorn är götti

roflmao!

 


Hittade även min bror på internet:

 

Sov gott!


Alla behöver vi en andrepilot


Film

Tips från caochen:

Såg ikväll, riktig bra!
Såg med Villiam förra veckan, 5 av 5!!

Om jag kunde drömma

RE-KO väntar om två timmar! Känns jäkligt skönt att meddela att jag är tillbaks om cirkus 10 dagar!! Håll i hatten flickor!

Jag och Kajsabajsa har varit duktig och gjort bort två labbar som vi inte hunnit med, som tydligen ingen anna verkar ska göra heller? Känns skönt att ha Kajsa här som sporrar mej lite! Ska verkligen ge fysik B ett ärligt försök, det kom jag och K fram till hehee! Btw, kanske mys med darling på Waynes i eftermiddag?! Får se vad plånboken säger :$

Sen så kan jag ju drömma också:



Skulle du vilja ha den havremoppen Kajsa? Jag vet de....jag vill också! Önskar ibland att jag hade kvar exakt samma ridsug som jag hade när jag var yngre! Men man förändras och livet får viktigare saker på schemat.


Jag döööör

Kan Dee
Kan ju inget annat än ÄLSKA DESSA LINNEN! Skulle göra vad som helst för att dom skulle sitta på min kropp ♥ Tack!

RSS 2.0