Färst (det är ett riktig ord)

Idag har varit en av dom bättre dagarna! Jag mår så mycket bättre så fort solen gluttar fram igen och det faktiskt värmer ♥ och att få börja dagen brevid sin prins är ju absolut inte helt fel!! Plus att jag gjort bort två prov idag, bara ett kvar imorgon och sen tar jag lov!! Var ute en stund och åkte lite snowboard i lillbacken mellan husen ikväll också thihii.....det var nice!
På onsdag skall de induviduellavalen för trean vara inlämnade och jag har haft sån ångest....."jag bör läsa engelska c för det är bäst i framtiden" men jag bestämde mej för dansträning och psykologi a+b :) det kommer nog bli super! Kan ju alltid byta som en god vän sade till mej! Ska förresten lämna miit cv på onsdag också! Wish me luck fellas. hade varit så oooootroligt underbart med sommarjobb och framtida helgjobb!
Nä nu ni, nu skall jag upp och läsa Fallen Ängel sen sussa sött! Pusss




Det är fint

Yin och Yang.
Den välkända symbolen representerar den ljusa och den mörka kraften som samexisterar och skapar balans!

Dah geek

Sitter för tillfället med läxböckerna i högst hugg! Kommer att spendera exakt heeeela veckan med dom....kommer bli less buhu.....får dock en paus på torsdag då det är träning :) sen beger vi oss i laget ner mot Ö-vik och Härnösand för en hel helg med match och hotellsovande, KUL!! Mindre kul att jag har två prov på måndagen men.....alltid lika kul att vara negg ;)
En gammal bild och jag blev taggad på t-shirten (Y)

Lite nytt

Imorgon beger jag mej i bilen med Niklas vid min sida och resten av familjen mot stallet för lite jour! Mums....sa jag att et var kl 7 vi åker?? Det blir 3vligt (Y) får ju köra bilen....och se alla hästar bete sig som....hästar ??.....när de springer ut i hagen! KUUUL
Annars då? Joda de är bra. Allt flyter på? Joda de gör det. Har jag sista hemmamatchen imorgon? Joda det har jag. Kul! Joda.

Äääeeelska bilden

Klart som fan att jag önskar att jag var någon annan ibland


looookaliike

Pojken alltså hehe.....förlåt V, vet att du int lajka d :*


Ett inlägg för att jag vill

Har världens sug efter att blogga.....men jag tar mig inte tid. Tycker nog för tillfället att läxa och skola känns viktigast......har också problem med att hitta motivation till volleybollen, hoppas den återkommer lika fort som den försvann!!
Känns underbart att få vara någons ängel! ♥
För tillfället är min sk8erboi och sk8ar, men snart dyker han upp här igen för att spendera natten brevid mej! M.Y.S ♥
Nuuuu måste hundarna ut en sväng (Y) ska klä mej som aldrig förr och bege mej ut! Smell ya laterooo

Framtid

Gör för tillfället ett intressetest på arbetsförmedlingens hemsida...ska försöka klura ut vad jag vill bli (Y) Villiam verkar redan veta......X-Box nörd!

Jag älskar Johanna Larsson!♥

Nu är det så här att jag heter villiam. jag är 17år och är en "såndär" skejtare och har varit de ända sen jag hade storlek 39 på skorna ( och det är många år sen). Jag har inte åstakommit mycket i mitt liv, jag har några kära vänner och jag stavar dåligt. På en skala skulle jag väl sätta mig som kanske en 4a av 10.... möjligtvis en 3a. Och det är ju inte så konstigt eller svårt att förstå med tanke på hur jag är som person och hur fruktansvärt dåligt hållning jag har på alla skolfoton sen 7an. Jag lyssnar på musik varje dag, The hellacopters är mitt favorit band ( alla måste lyssna på I'm in the band innan dom dör!!!) och min mamma är supersnäll ( det är pappa också men mamma låter mycket gulligare) och säger inte så ofta nej till mig, men jag hatar bortskämda rikemansbarn så jag är inte bortskämd och inte ens där sticker jag ut bland mängden......som sagt en 4a av 10. MEN!! sen finns det en grej om mitt liv som jag absolut inte kan förstå :O vad jag inte kan förstå är Johanna Larsson. Hur gick det till? Hur lyckades en kille som jag bli tillsammans med universums underbaraste tjej! Johanna är precis allt som jag inte är och har.. OTROLIGT snygg,rolig,så himla smart, vacker från tårna till toppen av hennes underbara huvud, världens underbaraste personlighet som jag första gången jag träffade henne blev förälskad i. Redan då efter första gången jag träffade henne trodde jag att det var den underbaraste dröm som jag någonsin har dröm och tror än idag. Det värsta som någonsin kan hända mig är att jag vaknar från den här obeskrivliga drömmen. Johanna....JAG ÄLSKAR DIG!♥ Min dröm har varat i 13 månader om en timme. Jag vet inte vem det är jag ska tacka eller varför just jag fick det bästa en människa kan uppleva men något vet jag och känner varje sekund... att du alltid kommer att vara det finaste jag har! 

Johanna du är mitt livs kärlek och jag älskar dig NU och för ALLTID!♥


Jag har funnit den rätta ♥∞

De där här vill jag ha! Fast det ena hjärtat ska vara ett oändlighetstecken....♥∞

Ett försenat inlägg

Världens finaste Jossan har fyllt 18 bast, tagit körkort och opererat sig! Tänker på dej hela tiden JossanKossan! :D♥

En ny tid

Jag är inspirerad
Jag fyller 18 om någon månad....jag önskar mej en tattoo! Mamma? Niklas? Nej? Jo??

RSS 2.0